La Mitja Marató del Prat.

Posted on Actualizado enn

1e314342-1eca-40af-af42-22671a32e0ee-Aquest passat diumenge 6 de Novembre es celebrà la quarta edició de la Mitja Marató d’El Prat. També es van celebrar paral·lelament la cursa de 5 kms i una competició de marxa atlètica sobre la mateixa distancia.

En aquesta ocasió s’han introduït diverses novetats, destacant el canvi de dat de Febrer a Novembre. L’idea: evitar la coincidència amb altres mitges del atapeït calendari català i intentar no trepitjar competicions de pista organitzades pel Club.

Un altre novetat ha estat l´incorporació de Mon Runners com a la direcció tècnica de la cursa i des d’aquí la nostra felicitació per la citada tasca.

També destacar el canvi de circuit per fer-ho més atractiu i urbà. Els avituallaments mòbils gràcies al Club Patí Barcelona i diferents afegits que, sens dubte, han enriquit la qualitat de la prova.

Volem agrair a tots els corredors que, malgrat el pronòstic meteorològic negatiu, han respòs amb la seva presencia i amb un dia assolellat, han gaudit d’una matinal endurida pel vent habitual d’aquestes terres.

Mercès a tots els voluntaris,  col·laboradors i patrocinadors, sense els quals hagués estat impossible el desenvolupament d’aquesta prova. A la Guàrdia Urbana per el seu recolzament i tasca indispensables. A l’Ajuntament de la nostra Ciutat pel seu suport i a les instal·lacions del C.E.M. Sagnier.

Tanmateix, agrair la comprensió de les persones afectades pels talls de tràfic durant la disputa d’aquesta Mitja Marató.

Van finalitzar les diferents proves un total de 1185 atletes (971 homes i 224 dones). Constituint un nou rècord de la prova.

La cursa de 5 kms marxa amb 26 arribats (16 homes i 10 dones) va veure el triomf de Mario Viñas amb 23’03’’ i de Mariona García en 25’46”. I destacar el segon lloc de l’atleta del Pratenc Olga Rovira que va acabar en un temps 26’24».

Álex Rodríguez va guanyar els 5kms en 16’06’’ i en dones l’atleta del Pratenc Sara Gómez va assolir la primera posició en un temps de 18’35’’. Arribaren 325 atletes (224 homes i 101 dones)

La prova regne contemplà la victoria de’n Carles Castillejo en un temps de 1.09’59’’. En categoria femenina, l’atleta del Cornellà Atlètic Arantxa Suau va creuar la línia  de meta en primer lloc establint un nou rècord de la prova en 1.29’09’’. Els primers atletes del Pratenc van ser ser Antonio Alcaide (vuitè en 1.16’37’’) i Sònia Giménez (quarta amb 1.32’08’’). 834 arribats a meta (731 homes i 103 dones) també estableixin un nova marca tant en homes com dones.

Error
El video no existe
Video via elprat.tv

Us esperem a la V edición de la Mitja Marató d’El Prat de Llobregat.

531cdf8a-2f8d-4151-bdc5-107e0db70ca7.jpg