5a edició de la Mitja Marató del Prat

Posted on Actualizado enn

flayer web-Gran participació de corredors aquest passat diumenge a la 5a edició de la Mitja Marató del Prat. Aquest any tornavem als orígens i el Pratenc s’encarregava de tota l’organització amb el suport del Ajuntament del Prat de Llobregat.
Es retocava el circuit per fer-ho més ràpid, passant l’emblemàtic pont Nelson Mandela al principi del circuit. Una altra modificació bastant important, que molta gent ens va comentar de recuperar, va ser la de tornar al Delta del Llobregat i disfrutar d’unes vistes impressionants. El punt negatiu va ser el vent que va fer aquest dia que malauradament no estava en les nostres mans de poder controlar. I una altra novetat d’aquesta edició que ens va deixar molt impressionats per la gran participació, va ser la d’introduir classificacions per empreses en les distancies de Mitja Marató i 5 km. Premiant els  equips masculins, femenins i equip mixt.

Quinze minuts més tard de donar la sortida a la Mitja, començaven les curses curtes  de 5 km i 5 km Marxa Atletica, on un circuit més urbà que passava per les principals artèries del la localitat la convertia en una prova bastant ràpida per aconseguir bones marques.

De part de l’organització de la cursa volem donar les gràcies a tots els corredors, que amb una participació molt similar a la de l’edició anterior tornaven a confiar en nosaltres. A tots els voluntaris que un any més sense ells aquest esdeveniment no es podria realitzar. També donar gràcies als col·laboradors i patrocinadors que han confiat un any més en nosaltres, a la Diputació de Barcelona  per agregar-nos a la 10 Challenge de Mitges Maratons Gran Premi Diputació de Barcelona, i l’Ajuntament per tot el desplegament tant organitzant a la Guàrdia Urbana com a les instal·lacions del Sagnier  

Tanmateix, agrair la comprensió de les persones afectades pels talls de tràfic durant la disputa d’aquesta Mitja Marató.

A la Mitja Marató els primers llocs van ser per a Jose Manuel Vieito amb una temps de 1h12’09» i Enka Viñas Serrano amb una marca de 1h29’30».
En els 5km Sergi Pardo (16’52 «) i Sara Benedí (19’26») van ser els guanyadors i en els 5 km Marxa pujaven al pòdium Francesc Rodriguez (24’59 «) i Tabata Cano (28’26»)

Airport Gurus, Adecco Win4youth i Laboratoris Ordesa van ser els guanyadors de la distància llarga en les categories d’equip masculí, femení i mixt respectivament. I en els 5 km Gesport Castellbisbal i Adecco Win4youth com equips masculí i femení.

Enhorabona a Tots i us esperem a la propera edició de la Mitja del Prat.

 

Error
El video no existe