6a edició de la Mitja Marató del Prat.

Posted on Actualizado enn

mitja prat-Un any més el Pratenc Associació d’Atletisme organitzava amb el suport de l’Ajuntament de Prat de Llobregat la 6a edició de la Mitja Marató del Prat. Poc a poc aquesta Mitja es va fent un nom en aquesta distància, gràcies al circuit ràpid i a les immillorables zones per on passen els corredors, fa que aquest any es tornin a superar els mil inscrits entre les dues curses.
En els 5k els guanyadors van ser el local i nou fitxatge del club Alfredo Rodríguez amb un registre de 16:56 i Daiane Hortes del CAV Andorra amb un temps de 17:47.
En la distància reina el triomf va ser per a Xavier Areny, corredor del Rios Running Mataró aturant el rellotge en 1h09:56 i en categoria femina Gema Barrachina del mateix club aconseguia el rècord de la prova baixant gairebé en 8 minuts respecte a altres edicions i realitzant un temps de 1h21:13.

Un any més volem agrair als patrocinadors ASPRAT, IMK i MAIL BOXES ETC, pel seu suport i als col·laboradors POWERADE, CULTIVAR, CAL RAMON, RENFE RODALIES, SUMMUM, SPORT I GARMIN.

I per últim a tots els voluntaris perquè el èxit d’aquestes curses resideix en la col·laboració i treball de moltes persones, sense ells no seria possible.

Resultats 5k

Resultats Mitja Marató

Fotos Web Mitja del Prat