NORMATIVA PASSAPORT COVID AL CEM SAGNIER

Posted on

Benvolguts/des,

El Govern de la Generalitat ha aprovat, en el marc del Procicat, estendre l’ús del certificat digital COVID de la UE als interiors de la restauració, als gimnasos i per accedir a les residències de gent gran com a resposta a l’increment de la incidència del virus dels darrers dies.

El nostre espai d’ús és a l’exterior, a les pistes d’atletisme, malgrat això s’ha d’accedir a través del punt d’accés de la instal.lació i per aquest motiu, abans d’accedir haureu de validar a la recepció el vostre certificat COVID, juntament amb el seu DNI, perquè el vostre carnet d’accés quedi operatiu.

Per els atletes d’escola que entren per la porta lateral no cal a no ser que siguin de la categoria cadet, i per tant facin ús del gimnàs del Pratenc que sí que ho necessiten.

Aquesta normativa será obligatòria a partir d’aquest divendres.

Gràcies