Benvinguts

Posted on Actualizado enn

Per que pertànyer a un club d’atletisme?

L’atletisme no és només l’esport més complet, és una escola de valors. Afavoreix el desenvolupament físic i educatiu, i estimula les relacions interpersonals. L’atletisme és un aprenentatge continuat: en les victòries i en les derrotes, del cos i la ment, del premi que sempre donen la disciplina, el treball i l’esforç. És un esport de superació, sobretot de nosaltres mateixos, i ens permet gaudir al mateix temps. Sigui quin sigui el resultat, es respecta sempre el rival, no se’l menysprea mai, perquè té el mateix mèrit que nosaltres. Aprendrem dels que comencen i dels més veterans. Dels que guanyen i dels que queden en últim lloc, dels rivals, dels entrenadors, dels jutges… Tots sabem l’esforç que fa cadascú i per això en un estadi no hi ha xiulades, només aplaudiments i ànims.

I jo? Puc fer atletisme?

És l’esport que es practica més en el món i abasta especialitats molt diferents que es poden adaptar a qualsevol tipus de persona.

logo