Diversos atletes classificats per la jornada prèvia infantil i al Campionat de Catalunya de cadets d’aquest cap de setmana.

Posted on Actualizado enn

catcadetpc2016-Els següents atletes infantils han estat admesos per poder participar en la jornada prèvia del Campionat de Catalunya en Pista Coberta que es celebrarà el proper dia 27 de febrer en Sabadell.
-Infantil Masculí: Eric López, Victor Cañadas, Unai Acevedo, Marc Otín, Oriol Mogas, Joel Gonzalez i Jan Bayon
-Infantil Femení: Emma Juan, Claudia Gonzalez, Helena Villacampa, Sara Badet, Mar Buyreu i Carla Garcia

 

-D´altra banda el proper diumenge 28 de febrer, es celebrarà la vintena edició del Campionat de Catalunya Cadet en Pista Coberta on participaran els atletes Mario Montes i Felix Marquis en categoria masculina; en fèmines Paula Gonzalez i Joana Pujals.

Molta sort a tots els participants.