30a edició de la Nit de l’Esport.

Posted on Actualizado enn

nit de esport 30El divendres 11 de març es va celebrar la 30a edició de la Nit de l’Esport al Cèntric Espai Cultural, on es van lliurar els premis a les persones i entitats locals que han destacat pels èxits assolits o per la promoció que han fet de l’esport durant la temporada 2014-2015.
Per part del Pratenc Associació d’atletisme, els següent atletes van ser guardonats i nominats:
Àlex Sánchez va ser elegit com a millor esportista masculí del 2015.
També van ser nominats com a millor atlets menors de 16 anys, la Joana Pujals en categoria femenina i Mario Montes a la categoria masculina, i l’equip veterà masculí com a millor equip federat del 2015.
Des del club també volem fer una menció especial a l’equip d’atletisme La Magarola, on Issac Serrano va ser triat com a millor atleta amb discapacitat intel·lectual i l’equip femení en la mateixa categoria va ser nominat.
Moltes felicitats als premiats i nominats per aquesta increïble temporada 2014-2015.

Fotos

DSC_0026.JPG