CatalunyaCaixa renova el seu compromís amb la CX Cursa Delta Prat

Posted on Actualizado enn

Sin título

Amb la signatura del conveni, avui s’obre el període d’inscripcions

 

El Prat de Llobregat, 15 de març 2016 – El proper 29 de maig a les 9h tindrà lloc la CX Cursa Delta Prat 2016, el gran esdeveniment del running que omple els carrers d’El Prat de Llobregat i recorre la ciutat amb gran esperit festiu.
Aquesta serà la 17a edició de la cursa popular organitzada pel Periòdic Delta i el Pratenc Associació d’Atletisme. Com en anys anteriors, CatalunyaCaixa col·labora en aquest esdeveniment atlètic que ha esdevingut un clàssic de primer nivell entre les curses urbanes de fons de 10km.
Aquesta col·laboració ha quedat palesa avui en la signatura del conveni entre les tres parts a càrrec de Patrícia Galdames, Presidenta del Pratenc AA, Josep Maria Canalias, director del Periòdic Delta i Ignasi Martínez, Director de Zona de CatalunyaCaixa.
Segons aquest acord, CatalunyaCaixa, enguany ja integrada en el Grup BBVA, segueix com a principal entitat col·laboradora. L’aposta de CX per aquest esdeveniment esportiu és clarament la traducció de la seva Banca Km.0 – Banca de proximitat, lligada al foment de les entitats i activitats del territori, aquelles que la gent sent com a pròpies, i la proximitat al dia a dia de les persones. El foment de l’esport i el vincle que la CX Cursa Delta Prat crea al territori i la seva gent són elements claus de la renovació del compromís de CX amb la cursa.
Arran de la signatura del conveni, avui ja s’ha activat el web www.cxcursadeltaprat.org amb tota la informació de la cursa i s’ha obert el termini d’inscripcions que serà vigent fins al 25 de maig.
La CX Cursa Delta Prat, consta d’un circuit homologat de dues voltes de cinc kilòmetres, amb sortida i arribada a les pistes d’atletisme Moisès Llopart del Complex Esportiu Sagnier. Gran part de l’èxit de la cursa és el seu recorregut, ja que transcorre en un terreny planer i, per tant, és molt apreciada pels corredors perquè és idònia per millorar marca.
Una de les novetats de la edició d’enguany es que hi haurà premi al millor equip masculí i femení. El guanyador serà aquell club que obtingui el millor crono, sumant els temps dels 4 primers classificats masculins i femenins.
En paral·lel, la CX Cursa Delta Prat organitza una sèrie de curses infantils que tindran lloc el mateix dia.

CX Cursa Delta Prat foto firma.jpg