Mitja Marató d’Empúries i Milla Urbana de Santa Eulàlia.

Posted on Actualizado enn

IMG-20160501-WA0006-Aquest passat diumenge dia 1 de maig se va disputar a la localitat de l’Escala la VII Mitja Marató d’Empúries, on també s’aprofitava per fer el Campionat de Catalunya de Mitja Marató. Degut al fort vent, amb ratxes de més de 100 km es va haver de suspendre la Marató.
Per part dels atletes del Pratenc A.A. es van aconseguir diversos pòdiums en diferents categories.
Comencem per Marco Antonio Cepeda nou campió de Catalunya en Mitja Marató en categoria M40 amb un temps de 1h13:28  i  Fernando Díaz que va aconseguir el bronze en M-60 amb un temps de 1h36:08.
Felicitats a tots dos.
Resultats

 

sara-També en es va disputar la 25a. Milla Urbana i 7a. Solidària de Santa Eulàlia a la ciutat de L’Hospitalet del Llobregat on l’atleta Sara Gómez segueix mantenint un estat de forma immillorable, aconseguint la segona plaça en la Cat. Sènior-Promesa amb un temps de 5’25 «s.
Resultats