29a Cursa de l’Alba i 3a Marató de Montserrat

Posted on

jorge.jpg-Aquest passat diumenge 8 de maig es va disputar a la població de Collbató, la Cursa de l’Alba i Marató de Montserrat, amb un circuit bastant exigent que recorria el parc natural de Montserrat.

La Marató amb 5000m de desnivell acumulat tenia sortida a les 8 del matí, on participaven Jorge Martínez Balastegui realitzant un temps de 4h55’15», arribant el divuitè de la general i el primer de la seva categoria, i Gemma Hornero que feia un temps de 6h21’31″arribant a meta la vuitena fèmina i tercera de la seva categoria.

Una hora més tard es donava sortida a la Cursa de l’Alba, uns 24km amb 2200m acumulats, on María José Rodríguez aconseguia el segon lloc de la seva categoria i l’onzena fèmina amb un temps de 3h06’09.

Moltes felicitats a tots tres.

Classificacions