CAMPUS DAY!

Posted on

Campus-day I

En el dia d’avui hem gaudit d’un dia ple d’activitats i jocs on els nostres atletes i altres familiars i amics ens ho hem passat genial!

Tot començava amb un matí on el sol ja ens estava dient Bon Dia! A les 9:00 ens hem despertat amb jocs d’activació. Seguidament hem practicat una miqueta salt de llargada, curses de 60m i relleus. Després de tant moviment ja teníem gana, així que ens hem pres un bon esmorzar a l’ombreta per recuperar forces.

A  les 11:00, hem treballat la nostra psicomotricitat i hem jugat a  jocs en equip, on hem col·laborat tots junts per a que tothom participés i continuéssim amb un somriure a la boca. Tot seguit arribava l’activitat esperada per tots…ja és l’hora d’anar a la piscina! El tobogan, cercles de colors, matalàs, xurros i xipollejos, molts xipollejos.

Us esperem al proper CAMPUS DAY!