-Resum de les competicions del cap de setmana 4 i 5 de juny.

Posted on Actualizado enn

1-Els dies 4 i 5 es va disputar a la província de Valladolid el Campionat d’Espanya Infantil individual, on l’atleta Eric López va representar al club millorant les seves marques en les diferents pruebas. El resultats va se  16è amb 1296 punts.

lopez

*Resultats*

RAYA

2-El dissabte es va disputar el 4t. Meeting de Veterans del Baix Montseny a les pistes de Sant Celoni, a part de competir els veterans també van participar alguns atletes de categories més joves. A continuació un resum de les marques:

metteenc.jpg

*Resultats*

RAYA

3-Durant tot el cap de setmana es va disputar a les pistes d’atletisme de Lloret de Mar els Campionats de Catalunya de les categories Juvenil, Junior i Promesa. Destacarem el 2 lloc en martell de Tyrone Donaire Olanda amb un llançament de 55.48m. A continuació un resum de les marques dels atletes del Club.

Campionat de Catalunya Juvenil

juvenil

*Resultats Categoria Juvenil*


Campionat de Catalunya Júnior

junior

*Resultats Categoria Júnior*


Campionat de Catalunya Promesa

promesa

*Resultats Categoria Promesa*

*Fotos*(Daniek Meumann)

*Fotos*(Miguel Romero)