Josep Maria Sanza Agreda millor atleta veterà.

Posted on

DSC00664

DSC00384-Aquest dijous 9 de juny s’ha celebrat la vint-i-cinquena edició de La Diada de l’Atletisme Català on la  gala va comptar amb uns presentadors de luxe, la marxadora Beatriz Pascual i el nostre conegut Lemen Fatty.

A la festa es van lliurar els premis als millors atletes catalans de la temporada 2015, els trofeus als clubs campions de Catalunya a l’aire lliure 2015 i a la pista coberta 2016. També un reconeixement als entrenadors personals dels millors atletes 2015, als atletes que han batut un rècord de Catalunya absolut i les insígnies als jutges per diversos mèrits.

El premi en categoria de millor atleta veterà se’l va endur la jove promesa de l’atletisme Josep Maria Sanza Agreda per aquesta immillorable temporada 2015. Moltes felicitats i seguirà batent rècords.

DSC00576

 

En el reconeixement als millors entrenadors destacarem a Llorenç Cassi Moraro entrenador del FC.Barcelona i atleta del Pratenc; i a Ferran Batiste Sala per la seva trajectòria com a entrenador de l’AA Catalunya al 2015, actualment entrenador i atleta del Pratenc.

 

 

*Guardonats*
*Fotos*(JJ Vico)
*Fotos*(Jordi López)
*Vídeo Diada*