Resum competicions cap de setmana 11-12 de juny.

Posted on Actualizado enn

 

1-El dissabte es va disputar el Campionat de Catalunya Benjamí  a les pistes de Castellar del Vallès, on els més petits van lluitar per les medalles. Destacarem la segona posició de Joel Díez Morato en alçada i el vuitè lloc en els 60 metres llisos.

*Resultats*

BEN1106

RAYA

2-També el mateix dia  a les pistes de Castellar es va celebrar el Campionat Catalunya de categoria Aleví. On es van aconseguir una plata en perxa de Silvia Ruiz i una altra de bronze en disc de Daniel Montes.

*Resultats*

ALE1106.jpg

RAYA

3-Els atletes Infantils també van tenir la seva oportunitat per lluitar pel pòdium en el Campionat de Catalunya a Castellar. La primera  medalla va se d’argent de Mar Buyreu en perxa i la segona de Bronze d’Óscar Martínez en 3000 metres marxa.

*Resultats*

INF1106.jpg

RAYA

4-Diumenge a les pistes d’atletisme de Gavà, es va disputar la prèvia del Campionat de Catalunya Cadet, on una dotzena d’atletes han aconseguit la mínima per passar a la final que es realitzarà el proper 26 de juny a El Prat del Llobregat.

*Resultats*

CAD1106.jpg