Campionat d’Espanya de Veterans a Elx

Posted on Actualizado enn

al_veteranoG-El passat cap de setmana, del 24 al 26 de juny, es va celebrar la cinquanta-una edició del Campionat d’Espanya de Veterans a Elx, on els nostres atletes es van portar un total de Vint-i-quatre medalles, aconseguint el quart lloc de cent vuitanta-vuit clubs participants. Deu d’or, nou de plata i cinc de bronze. També cal destacar a l’atleta Ignasi Buyreu que va aconseguir el rècord de Catalunya en els 400m. tanques en la categoria  M50 parant el crono en 1:01.72.

*Resultats*

*Fotos*(Raúl Gracia)

A continuació un resum:

                                              Resultats i Marques Masculins:

vet esp mas.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Resultats i Marques Femenins:

vet esp fem.jpg

El pase de diapositivas requiere JavaScript.