Criterium Veterans Palafrugell, 2a. Milla Urbana del Carrer Nou i 13è. Km de Les Corts.

Posted on Actualizado enn

El passat dissabte a la tarda es va disputar a les pistes de l’Estadi Josep Pla Arbonès de Palafrugell, un criterium per veterans. On van participar Albert Pedrero en la prova de 200m, realitzant un temps de 32.25s i Fabian Campos en els 800m completant la prova en un temps de 2:40.57s.

*RESULTATS*

-Diumenge al matí es va disputar a la província de Girona la 2a. Milla Urbana del Carrer Nou, on el nou atleta que ha fitxat pel Pratenc, Albert Cebollero va aconseguir el primer lloc amb un temps de 05:24s. Moltes felicitats i esperar que estiguis a gust en aquesta família atlètica.

*RESULTATS*

-També el diumenge al matí es va celebrar el 13è. Km de Les Corts, mítica prova amb molt nivell que es realitza al centre de Barcelona. Cal destacar el primer lloc de l’atleta Sara Gómez a la categoria elit amb un temps de 3’07s, impressionant començament de temporada. En la prova veterana Jose Ramon de la Fuente i Eric Pardo van arribar quart i cinquè respectivament amb el mateix temps 2’59s.

*RESULTATS*                     FOTOS (Gregory Goodwin)