1er dia stage

Posted on Actualizado enn

Bon nit families

El dia d’avui ha sigut molt productiu!
A les 10:00 hem arribat a Can Vilalta,hem esmorzat i ens hem instalat a les habitacions.

Tot seguit hem fet una sortida fins l’ermita, on hem combinat estonetes de caminar amb correr. A l’arribar a la casa de colònies els atletes han fet una mica de tècnica de carrera i després han gaudit d’una estoneta de temps lliure.

14991328_335091690187331_8023777819241866038_o

Després de dinar hem treballat les diferents qualitats físiques. Primer han realitzat un circuit de resistència al voltant de la casa, on havien d’anar a diferents punts per fer les proves que corresponien

La segona part del entrenament hem treballat la velocitat mitjançant competicions de relleus i per finalitzar hem fet entrenament de força.

Felicitar a tot el grup perquè han possat molta voluntat i energia. S’han guanyat el berenar i una bona dutxa!

En acabar el sopar Lemen ha fet una xerrada. A través de la seva experiència personal en el món de l’esport i de l’atletisme ha transmès als atletes missatges de motivació i consells per afrontar la vida.

Em resum, un dia ple d’esport i entreteniment en un espai diferent al que estem avituats!