Mitja del Prat 2017

Posted on Actualizado enn

Mitja del Prat 2017

-En reunió de Junta del passat 2 de febrer es va acordar no externalitzar la Direcció Tècnica de la Mitja del Prat 2017, segons el criteri expressat per la majoria de socis i un cop constatat la capacitat de fer-ho des del propi Club.

Malgrat això,  s’ha valorat de forma molt positiva l’experiència de la Mitja 2016, on la direcció  tècnica  va ser encarregada a Monrunners, a qui es vol agrair de forma expressa la bona tasca realitzada per l’equip format per Miguel, Alex i José Antonio.

La decissió s’ha pres després  d’un període de reflexió i respon a la filosofia de club i en un moment en que l’adaptació a la normativa legal dels clubs esportius està afectant a l’equilibri  pressupostari de les entitats i on es fa necessari obtenir nous ingressos i reduir despeses.

Els entrenadors de fons Raul Crespo i Jose Manuel Rodriguez seran els encarregats de portar la Direcció Tècnica de la Mitja, en coordinació amb la Directora Esportiva del club, Cristina Morales.