34 medalles aconseguides en el Campionat de Catalunya Veterans.

Posted on Actualizado enn

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

Pluja de medalles en el Campionat de Catalunya Veterà de Pista Coberta.

-Aquest passat diumenge es celebrava a la pista coberta de Sabadell el 22è Campionat de Catalunya veterà. En jornada de matí i tarda els atletes del Pratenc aconseguien un total de trenta-quatre medalles, dinou d’or, onze d’argent i quatre de bronze.
També s’aconseguia un record d’Espanya, el de Ma. Del Carmen García als 3000m. marxa amb una marca de 16’51″57s. i s’igualava el rècord d’Espanya en alçada per l’atleta Jose Ma. Sanza amb un salt de 1.16m. Per últim es van fer dos rècords de Catalunya, el de Miguel Antonio Jalón en els 200m llisos amb un crono de 24’82s i el del pentatleta Jose Antonio López que marcava un registre de 3.101 punts.
En el mateix Campionat també s’han rebaixat diversos records del club de diferents edats.
Això ha estat l’avantsala del que pot ser el Campionat d’Espanya de pista coberta que es celebrerá el proper dia 10 de març a Madrid. Molta sort a tots .

*Resultats Campionat Catalunya Veterans*

Resum dels atletes del Pratenc

cto veteranos pista cubuerta.jpg