CAMPIONAT DE CATALUNYA CADET EN PISTA COBERTA

Posted on Actualizado enn

Ángela María Valencia, Joana Pujals i Mar Buyreu es classifiquen pel Campionat d’Espanya Cadet que es celebrarà a Antequera els propers 18 i 19 de Març.

El passat diumenge, 5 de Març, els nostres atletes de la categoria Cadet van participar al Campionat de Catalunya Cadet en Pista Coberta. Tres dels atletes es classifiquen pel Campionat d’Epanya en diferents proves; Angela María Valencia ja es va classificar als 60m, tambè aconsegueix la mínima a les semifinals del 300m amb un registre de 42.92s.  Joana Pujals va participar al campionat d’Espanya de Llançaments a León el cap de setmana anterior i ara, entra al Campionat amb un llançament de 10.50m al Pes. Per últim, Mar Buyreu es fa la mínima a la Perxa amb un salt de 3.00m.

No ens hem d’oblidar del magnífic treball de Marc Otín que adquireix el Rècord del Club Cadet i Emma Juan que supera la seva millor marca persona.

cnat cat cadet

Resultats Campionat CAT Cadet

*Fotos Jordi Avellana*