XXVIII Campionat d’Espanya Veterans en Pista Coberta

Posted on Actualizado enn

Cinc medalles d’or, sis de plata i dues de bronze al Campionat d’Espanya Veterans

-Aquest passat cap de setmana es va celebrar a la pista de Gallur (Madrid) el XXVIII Campionat d’Espanya Veterans en Pista Coberta,  on un total d’onze atletes del Pratenc van participar en les diferents disciplinas.

Hem de fer una menció especial al Record d’Espanya aconseguit per Miguel Jalón en la final dels 200 metres llisos que va parar el crono en 24’58s.

Durant els tres dies que va durar la jornada atlètica es van sumar un total de cinc medalles d’or, sis de plata i dues de bronze. També hi va haver quatre rècord del club que a continuació mostrem a la taula de sota.

*Resultats XXVIII Campeonato de España Veteranos*

sin-tc3adtulo11.jpg