Resum Aire Lliure cap de setmana.

Posted on

Jornada prèvia al Campionat de Catalunya de Relleus en les categories Aleví, Infantil i Cadet.

-Aquest passat dissabte dia 1 es va celebrar a les pistes de Vic (Estadi Municipal Josep Maria Pallàs) la Jornada prèvia al Campionat de Catalunya de Relleus en les categories Aleví, Infantil i Cadet.

Per a la final han passat l’equip femení del 4x80m format per Carla Criado, Jianna Pique, Alexia Rodriguez i Helena Villacampa amb un temps de 43″9s
I el masculí format per Victor Cañadas, Ruben Cardador, Ismael Conill, Mouaad Zinebi amb un crono de 43″4s.

*Resultats Jornada prèvia Campionat de Catalunya de Relleus*


2n. Gran Premi de Salt amb Perxa

-També el dissabte a les pistes d’atletisme de Mataró es va celebrar el 2n.Gran Premi de Salt amb Perxa. En aquesta prova van participar els atletes Sílvia Ruiz amb un marca de 2m13cm, Paula Merino i Joan Busquets que tots dos van acabar el concurs amb 1m93cm i marca personal. Ramón Queralt amb un salt 3m03cm i Héctor Linares amb 4m03cm.

*Resultats 2n. Gran Premi de Salt amb Perxa*


Criterium de Llançaments d´Hivern 2017 categoria Veterana

-I per acabar el resum dels esdeveniments d’aquest cap de setmana a l’aire lliure, diumenge a l’Estadi Municipal Josep Molins (Sabadell) es va disputar el Criterium Llançament de categoria veterana. El guanyador del criterium va ser l’atleta del Pratenc Josep Maria Sanza per la seva marca aconseguida en llançament de martell (39,63m).

*Resultats Criterium de Llançaments d´Hivern*