XXXVII TROFEU PRATENC

Posted on Actualizado enn

El cap de setmana passat, dia 1 de Maig, es va celebrar el 37è Trofeu Pratenc a les nostres pistes Moisès Llopart i el 31è Trofeu Infantil Mònica Gregorio.

Molts són els clubs que cada any repeteixen i volen compartir aquest esdeveniment esportiu tan important per a nosaltres. Gràcies a la seva participació, la jornada va ser tot un èxit i es va gaudir el que, per a nosaltres, és la festa del atletisme en familia.

Agraïm la col·laboració de tots els auxiliars i voluntaris que sense la seva ajuda el Trofeu Pratenc no podria ser un referent per a l’atletisme Català.

I sense deixar de banda els grans protagonistes d’aquesta edició, l’esforç de tots els nostres atletes va quedar reflectida en les puntuacions i van aconseguir que  el Pratenc quedés en primera posició en la classificació per equips.

Moltes gràcies a tothom!

CLASSIFICACIÓ PER PUNTS

Resultats XXXVII Trofeu Pratenc

+ Fotos del Trofeu