Resultats atletes veterans

Posted on

-Gran cap de setmana per als atletes veterans que representen al Pratenc A.A.

-Per començar ens anem fins a Logronyo on es va celebrar el Campionat d’Espanya de Proves Combinades, Pentatló Llançaments i 10000m. On un dels atletes més veterans del Club  Jose Ma. Sanza tornava a revalidar el títol de Campió d’Espanya en Pentatló Llançaments M80.  També cal parlar d’Antonio Godoy que en els 10000m es va batre amb els millors del país obtenint una meritòria sisena plaça.

-Seguim parlant de veterans però aquesta vegada als que van disputar el Campionat Catalunya 10.000 m. marxa veterans a les pistes d’atletisme de Montornès del Vallès. On la marxadora Maria del Carme García guanyava l’or i batia el Rècord d’Espanya en la categoria (W55) amb una temps de 1h01’43»3. Un altre or aconseguit va ser el de Luis Abadías que en M55 realitzava un temps de 54’12»2.

-Y per acabar parlarem del gran resultat aconseguit a la 23a Milla Sagrada Família  tant en categoria masculina com femenina que es va pujar al pòdium.
L’or de Sònia Giménez amb un temps de 5’47 «i la plata de Juanma Medina amb una marca de 4’44».

Felicitats a tots

*Resultats Campionat d’Espanya*

*Resultats Campionat Catalunya 10.000m.m*

*Resultats 23a Milla Sagrada Família*