CAMPIONAT DE CATALUNYA JUVENIL-JÚNIOR-PROMESA

Posted on Actualizado enn

Sensacional actuació dels nostres atletes que van aconseguir 5 medalles i 8 fantàstiques posicions dintre dels finalistes en el Campionat de Catalunya Juvenil, Júnior i Promesa que es va celebrar el cap de setmana passat a Lloret de Mar.

A la categoria Juvenil Iker Vaqué amb una marca de 14,65 al Pes, obté la medalla de plata i el Rècord del club a la seva categoria, juntament amb una medalla de bronze al Disc amb un llançament de 41.42.  Mohamed Sharkib Karmoun obté la medalla de bronze amb un llançament de 40,83 a la Javelina i millora la seva Marca Personal.

A la categoria JúniorDaniel Lorente aconsegueix la medalla d’or amb un salt d’ 1,92 a l’Alçada.

I a la categoria Promesa, Tyrone Doanire aconsegueix la medalla de plata al Martell amb un llançament de 46,16.

 

Resultats camp.cat.JV
Resultats camp.cat.JRResultats camp.cat.PM

*Resultats categoria JUVENIL*

*Resultats categoria JÚNIOR*

*Resultat categoria PROMESA*