Cloenda de la temporada 2016-17 en el Trofeu Social.

Posted on Actualizado enn

-Gran matinal la que la família del Pratenc va celebrar aquets dissabte amb el Trofeu Social,  amb aquest esdeveniment voliem tancar la temporada 2016/17 de la millor manera que sabem, fent una competició on van participar des dels més petits de l’escola als més veterans sense oblidar-nos dels pares i mares que van poder emular els seus atletes favorits, als seus fills, en les diferents proves que es van celebrar.

Un cop acabada la competició es va realitzar un dinar de germanor a les pistes on es va fer un reconeixement públic dels atletes més destacats de la passada temporada 2015/16 entre els quals havien els millors atletes masculins i femenins de l’Escola. També es va fer lliurament de trofeus als guanyadors de les diferents proves realitzades al matí.

Millors Atletes Temporada 2015-2017

-MILLOR ATLETA MASCULI : TYRONE DONAIRE OLANDA

Llançament de Martell. Plata al C. CAT Promesa.  Bronzo al C. CAT ABSOLUT.  Cinquè al C. ESP Promesa. Rècord del Club Promesa i ABSOLUT.  Tercer al rànking català Promesa i sisè al rànking espanyol. Cinquè al rànking català ABSOLUT i divuitè al rànking espanyol.

-MILLOR ATLETA FEMENÍ : SARA GÓMEZ BARRENA

Sisena al C. CAT 800m PC. Catorzena al C. ESP PC celebrat a Madrid. Cinquena al C. CAT AL amb rècord del Club. Catorzena al C. ESP AL disputat a Gijó. Vuitena al Campionat CAT Ruta de 5 kms amb rècord del Club. Ha batut també els rècords del Club de 800 en PC, 1500 a l’AL i de la milla en ruta. Desena al rànking català PC de 800 i onzena a l’AL.

-MILLOR ATLETA VETERÀ MASCULÍ : LUIS ABADÍAS PALACÍN

Membre de l’equip masculí campió de CAT i ESP en PC i Campió de CAT i quart a l’AL. Campió CAT 3000m marxa PC amb rècord del Club (M55). Campió CAT 5 kms marxa en ruta (M55). Campió CAT 5000m i 10000m marxa (M55) PLATA. Campió ESP de 5000m marxa (M55). Medalla de BRONZO al Campionat del Món en 5000m marxa, disputat a Perth (Austràlia).

-MILLOR ATLETA VETERÀ FEMENÍ:  MARIA DEL CARME GARCÍA FRONTONS

-Campiona de CAT 3000m marxa PC amb rècord del Club (F55).Campiona de CAT 5000m i 10000m marxa (F55) amb rècord de CAT a ambdues proves. Campiona d’ESP en 5000m marxa (F55). Medalla de BRONZO al Campionat del Món en 5000m marxa tornant a batre el rècord de CAT. Quarta al rànking català veterà 3000 m marxa PC; sisena al de 5000m a l’AL, segona al de 10000m. En ruta sisena al rànking de 5 kms.

-ATLETA ESCOLA MASCULÍ: ÓSCAR MARTÍNEZ RODRÍGUEZ

Medalla de bronzo al Campionat de Catalunya. Récord infantil i cadet del Club en 3000m marxa. Quart del rànking català. Catorzè del rànking espanyol.

-ATLETA ESCOLA FEMENÍ: MAR BUYREU ALIAS

Plata en Perxa Cnat Cat. PC igualant el rècord del club. Novena 60mt amb rècord del club. Aire lliure plata al Cnat Cat amb rècord del club. Desena en 80mt amb rècord del club. Segona al rànking català PC. Cinquena al rànking espanyol. Segona al rànking català AL. Tercera al rànking espanyol.

-ATLETA CADET MASCULÍ: MARIO MONTES LÓPEZ

Semifinalista C. Cat. PC 60m. Cinquè  a Llargada PC amb rècord del club. A.Ll. Catorzè als 100m i medalla de bronzo al Salt de Llargada. Participà al C. ESP a l’Aire Lliure disputat a Oviedo. Component de l’equip absolut del club en el Campionat de CAT de clubes (antiga Lliga). Novè del rànking català Llargada PC. Desè en Pes PC. Quart del rànking català Llargada AL. Rècord del club en 60m i 100m.

-ATLETA CADET FEMENÍ: PAULA GONZÁLEZ MATEO

Cnat CAT. Desena a Llargada i onzena a Triple. Cnat. CAT. Bronzo a Llargada i setena a triple. Tercera al rànking català de Llargada i novena a l’espanyol. Novena al rànking català de Triple. Setena al Cnat CAT ABSOLUT de Llargada. Membre de l’equip de relleus 4 x 100 cadet, quart de CAT. Component de l’equip absolut del club en el Campionat de CAT de clubes(antiga Lliga).

-ATLETA JUVENIL FEMENÍ: OLGA ROVIRA MONTANÉ

Medalla de Plata al C. CAT 5 kms en ruta. Sisena al C. CAT AL en 5000m. marxa. Participant amb la selección catalana al Campionat d’Espanya en ruta a Motril. Desena als 10 kms. marxa amb millor marca personal. Cinquena al rànking catala AL 5000m marxa. RUTA. Tercera al rànking català i vuitena a l’espanyol de 5 kms. marxa. Quarta al rànking català i desena a l’espanyol de 10 kms. marxa. Component de l’equip absolut del club en el Campionat de CAT de clubes (antiga Lliga).

-ATLETA JUNIOR MASCULÍ:  DANIEL LORENTE UNIÓN

Setè Alçada C. CAT PC. Cinquè a Alçada i Triple C. CAT. Vuitè al rànking català d’alçada PC. Setè al rànking català de triple i novè al d’alçada. Component de l’equip absolut del club en el Campionat de CAT de clubes (antiga Lliga).

-ATLETA JUNIOR FEMENÍ: CRISTINA ARANSAY URRIOS

Medalla d’argent a Perxa C. CAT PC. Sisena al C. ESP de Perxa PC amb rècord ABSOLUT del Club. Segona al rànking català de PC. Quarta al rànking català a l’AL. Component de l’equip absolut del club en el Campionat de CAT de clubes(antiga Lliga).

-ATLETA PROMESA MASCULÍ:  ALBERT COMAS GÓMEZ

Cnat CAT. Sisè als 400m. Cnat. CAT. Vuitè als 400m. Cnat. CAT ABSOLUT. Setè als 400m. Setè al rànking de 400m. Promesa català. Sisè al rànking de 400m. Promesa català. Component de l’equip absolut del club en el Campionat de CAT de clubes(antiga Lliga).

-MILLOR EQUIP:  EQUIP CADET FEMENÍ 4 X 100M.

E.VILLANUEVA – A.GONZÁLEZ – P.GONZÁLEZ – A.M. VALENCIA.

Quartes campionat Catalunya. Rècord infantil del club dues vegades.Terceres del rànking català. Onzenes del rànking espanyol.

-LLARGA DISTÀNCIA (MASCULI): MARCO ANTONIO CEPEDA MARTÍN

Component de l’equip campió CAT veterà a l’AL. Vuitè al C. CAT ABSOLUT mitja marató i campió M40. Campió CAT 5000m. M40. Onzè al C. ESP de Mitja Marató M40 en 1.11»30. Disetè al C. ESP absolut de Marató i quart M40 en 2.28’08» Segon rànking català veterà i onzè absolut 3000m. Tercer rànking veterà 5000m. Novè rànking veterà 10 km ruta. Tercer rànking català veterà i sisè absolut Marató. Rècords del club M40 aquesta temporada en Marató i 10 kms ruta.

-LLARGA DISTÀNCIA FEMENÍ:  SÒNIA GIMÉNEZ BORREGO COMPARTIT AMB NOELIA JIMÉNEZ PAREDES.

 

SÒNIA GIMÉNEZ:

Bronzo al C. CAT PC 3000 m (F40).Component de l’equip absolut del club cinquè al C. CAT de cros relleus mixtes 4 x 2000 (amb l’Ángel,l’Anna i l’Antonio).Catorzena al CAT ABSOLUT de 5 kms ruta, campiona CAT F40 i rècord del Club. Sisena al C. CAT ABSOLUT de 10000 m i Plata F40 amb rècord del club. Campiona CAT F40 en 1500m, 2000 obstacles amb Rècord del Club i 4 x 400m amb rècord de CAT (amb l’Assumpta, la Patricia i la Rosa). Sisena C. CAT 10 kms ruta ABSOLUT i campiona F40. Participant als Campionats d’ESP absoluts de mitja marató i marató amb mínima prèvia. Sisena al C. ESP Veterà 1500m i quarta 2000 m obs amb rècord del club F40.També bat el rècord del Club F40 de 1500 metres. Novena al rànking català veterà de 10 kms. Sisena al rànking català veterà i novena a l’absolut de Mitja Marató. Novena al rànking català veterà de 1500; onzena al de 3000m PC; quarta al de 2000m obs i sisena al de 3000m obs.

NOELIA JIMÉNEZ PAREDES:

Dinovena al C. CAT ABSOLUT de 5 kms ruta i quarta F35 amb rècord del Club. Vuitena al C. CAT ABSOLUT de 10 kms ruta i bronzo F35. Setena al C. CAT ABSOLUT de 3000m obs amb rècord del club F35. Plata al C. CAT veterà F35 2000m obs amb rècord del club. Sisena a la mitja marató de muntanya de l’Ardenya a Santa Cristina d’Aro. Guanyadora de la mitja marató de muntanya de Viladecans. Tercera als 13kms trail Sant Esteva de Palautordera. Guanyadora dels 14 kms de muntanya de Margalló. Tercera al rànking veterà català 2000mobs i 3000m obs. Dotzena al rànking ABS català de 3000m obs.