Campionat de Catalunya Cadet i Campionat d’Espanya Juvenil

Posted on Actualizado enn

-Aquest cap de setmana es va celebrar la final del Campionat de Catalunya Categoria Cadet a les pistes d’atletisme de Santa Coloma de Gramenet.

Joana Pujals aconseguia la medalla d’or i proclamar-se Campiona de Catalunya en la prova de disc de 800gr amb una millor marca personal de 36.57m. També l’atleta Mar Buyreu s’obtenia la medalla de bronze i MMP en perxa amb un salt de 3.15m. Cal destacar a Angela Maria València que amb un crono de 12.65s i millor marca personal en els 100m i a l’Oscar Martínez amb 26:52.54s en els 5000m. marxa es quedaven a les portes de la medalla. I Mireia Prior també va fer millor marca personal en martell amb un llançament de 37.27m. Felicitats a tots.

I en el LXVI Campionat d’Espanya Juvenil que és va organitzar a Getafe (Madrid), Iker Vaque s’obtenia un novè lloc i MMP en pes de 5kg amb una marca de 14.71m.

*Resultats Cadets*

*Resultats Juvenil*

cto españa.jpg