Els nois campions d’Espanya i les noies pugen a primera divisió.

Posted on Actualizado enn

-Aquest passat dissabte es celebrava a les pistes de la ciutat de Castelló el XI Campionat d’Espanya de Clubs Veterans. Aquest any l’equip masculí es feia amb el podi després de quedar quarts l’any passat. I l’equip femení aconseguia la setena plaça i l’accés directe a primera divisió.

És aquesta competició es van aconseguir diferents records del club. Imke Almut (F45) en els 80m tanques amb una marca de 14.24s. Antonio García (M60) en els 2000m. obstacles acabava amb 7:59.30s. Ramon Queral (M55) en llargada amb 5.26m. Manuel Suarez (M65) en javelina amb un llançament de 34.46m. També Eva María Vigil i Gemma Cassi aconseguien millor marca personal.

Felicitats a tots i a gaudir de les vacances.

*Resultats Campionat Clubs*

CTO CLUB VETERANOS.jpg