Campionat de Catalunya de 5 km (Renault Street Run La Sansi 11 Viladecans) i Cursa d’hivern de Sant Climent

Posted on

-Aquesta passat diumenge es va celebrar el Campionat de Catalunya de 5 km (Renault Street Run La Sansi 11 Viladecans). A part de les distàncies més curtes per als atletes més joves també es van córrer dues distacias més llargues , 10k i els 5k que entrava dins el Campionat de Catalunya en Ruta en categories absolutes i veterana.

En la distància més llarga el corredor Jose Ramos aconseguia arribar a meta en tercer lloc de la general amb un temps de 35’18 «.

Pel que correspon al Campionat de Catalunya en Ruta cal felicitar els primers llocs de Miquel Nieto (M60), Sònia Giménez (W40) i record del club en la seva categoria, i el també primer lloc de Maria Marce (W60). Tant Antonio Godoy (M40) com el Antonio García (M60) van aconseguir la medalla de plata.
Moltes felicitats a tots els que vau aconseguir un podi i a tots els altres que vau participar en les diferents carreres.

IMG_9451Paral·lelament a la població propera de Sant Climent de Llobregat es celebrava la Cursa d’hivern de Sant Climent on hem de fer una menció especial a Noelia Jiménez que en la distància mes llarga va arribar la primera femina de la general.

 

 

*Resultats Championchip Sansi Viladecans*

*Resultats Cto Catalunya Veterans*

*Fotos Viladecans*

*Fotos Sant Climent*

SANSI.jpg