Cinc Cims, 10k Evasion Benicàssim i 35a Edició Mitja de Sitges

Posted on

-Aquest passat cap de setmana es van celebrar diverses curses on atletes del Pratenc van pujar al podium. Començarem per la més propera, on l’atleta Noelia Jimémez participava en la cursa de muntanya dels Cinc Cims. Es donava la sortida a les 10 del matí des de la localitat de Corbera de Llobregat i amb un desnivell acumulat de 1250m en 26 km.  obtenia el tercer lloc de la seva categoria i setena de la general amb un temps de 2h48’36 «.

L’altre pòdium aconseguit per un corredor del Pratenc va ser per Jacobo Fortudo, que amb un segon lloc de la seva categoria i vuitè de la general aconseguia fer un temps de 34’52» en els 10k Evasion Benicàssim.

I per últim també ens hem d’acordar dels que van participar en la mítica 35a edició de la Mitja de Sitges i van poder millorar la seva marca personal com va ser el cas del fondista Jacques Muñoz que acabava els 21km en 1h41’12»

Felicitats a tots i a seguir millorant.

*Resultats Cinc Cims*

*Resultats 10km Benicássim*

*Resultats Mitja Sitges*