Resum, Classificacions i Fotos Cap de Setmana(10-11/2) en Pista Coberta

Posted on Actualizado enn

-Cap de setmana amb molt moviment a la pista coberta. Començarem felicitats als 3 atletas Sub23 que van participar al Campionat d’Espanya que es va organitzar a la pista coberta de Salamanca. Cristina Aransay que amb un salt de perxa de 3.41m va quedar la vuitena del campionat. Javier Lorente amb una marca de 8.66s va aconseguir el dotzè millor lloc en els 60m tanques i Daniel Lorente no va tenir el seu dia no va poder puntuar.

-Els més veterans participaven en el 1r Campionat de Catalunya de Llançament d’Hivern. Aquesta prova es celebrava al costat de les pista coberta de Sabadell, a l‘estadi Josep Molins. On es van obtenir molt bo resultats, un total de 8 medalles d’or entre les diferents categories i proves.

marter lanzamirntos.jpg

 

-També hem de ressaltar la gran actuació dels nostres guerrers i guerreres en les eliminatòries del Campionat de Catalunya 4×200 i 4×300 en sub14-sub16. Tot i que no han aconseguit passar a la final hem d’agrair el gran sacrifici que fan. Moltes Gracies.

  1. *Fotos Campionat Espanya Sub23 (Teo Tovar)
  2. *Fotos Control Absolut Sabadell 11-2-2018. Tarda.(Pere Tibau)
  3. *Fotos Elim. Camp Catalunya 4×200 SUB14(Toni Cabrera)
  4. *Fotos Elim. Camp Catalunya SUB16 4×300(Toni Cabrera)