1er Maratest al Prat

Posted on Actualizado enn

-Aquest diumenge passat es va celebrar l’emblemàtica Maratest, una cursa creada per fer la ultima tirada llarga abans de la marató de Barcelona, sense que l’atleta hagi de preocupar-se dels avituallaments ni dels temps de pas, ja que les llebres de Corredors.cat feien la tasca. En aquesta ocasió la sortida es traslladava de la ciutat Badalona al nou circuit de concebut per a l’ocasió al Prat de Llobregat. Circuit mixt d’asfalt i terra, pensat per cuidar l’aparell locomotor de tots els maratonians, que tenia el seu pas per les zones mes naturals del Delta del Llobregat.

Per al Pratenc a estat un plaer col·laborar en la organització d’aquest esdeveniment al costat de Gaudium Sport. Les bones impressions dels corredors i el gran nombre d’inscrits pot consolidar aquesta prova al Prat com un gran referent davant la preparació de la marató.

El centre neuràlgic de la prova va ser l’edifici de la Granja de la Ricarda, recentment reformada. Des d’aqui es va fer entrega dels dorsals, es va organitzar la fira del corredor i el dia de la cursa els fisioterapeutes van realitzar la seva tasca.

28060943_1558435420939354_4042873951228586669_oLa primera edició realitzada a la nostra població es va saldar amb 3 pòdiums d’atletes del nostre club. En la distància més curta de 15 km el corredor Antonio Godoy aconseguia el tercer lloc darrere de Xavi Tomasa i Marc Grajal amb un temps de 52’35», en noies la guanyadora va ser Marta Galimany amb 54’39» seguida de Gema Barrachina i de Yolanda Ruiz.
I en la prova reina, els 30 km, Farid Khatira i Jose Manuel Pérez entraven de la mà i pujaven al pòdium en segon i tercer lloc darrere del mític Roger Roca amb una marca de 1h50’15 «, en noies la guanyadora va ser Judith Corachan amb un temps de 2h08’58» seguida de Cristina Prat i Ruth Guillem.

Mail Boxes el Prat va estar una vegada mes al costat de l’esport i va fer entrega als guanyadors locals de les dues proves d’un llenç personalitzat de 30x40cm.
Antonio Godoy i Maria Merce als 15 km. i als 30km  Farid Khatira i Elisabeth Martínez.

També hem de fer una menció especial als corredors que van concloure la distància de 30km per a la preparació de la Marató de Barcelona, tal com Noè Cárdenas, Jacques Muñoz, Cobi García i Gerard Cabanes.

*Resultats 30km*

*Resultats 15km*

*Fotos Maratest*

*Fotos arribada Running.es*

Sin título.jpg

Error
El video no existe