Jornada Prèvia al Campionat de Catalunya Sub14 i Campionat de Catalunya Sub18

Posted on Actualizado enn

-El passat dia 3 es va celebrar la jornada prèvia al Campionat de Catalunya Sub14 en pista coberta. Quatre atletes del club s’han classificat per participar a la final que tindrà lloc el proper dia 10 de març.

  • JOAN BUSQUETS MONFERRER  (Salt amb Perxa)
  • UNAI FLORES GONZALEZ (Triple Salt)
  • JIANNA PIQUE VILA (60m Llisos)
  • SILVIA RUIZ BULNES (Salt amb Perxa)

*Resultats Jornada Prèvia*

*Atletas Classificats Final*

sub14.jpg

-I el passat dia 4 es va celebrar el Campionat de Catalunya Sub18 en Pista Coberta en què van participar dos atletes del Pratenc, Angela Maria València es quedava a les portes de la final amb uns resultats molt ajustats en els 60m (8.19s) i en els 200m (27.10s). Felix Marques en llargada aconseguia un millor salt de 5.84m i en triple salt 11.95m.

*Resutats Campionat Catalunya Sub18*