Campionats de Clubs de Catalunya de les categories Sub 10-12-14-16.

Posted on

-Aquest passat cap de setmana es van celebrar els Campionats de Clubs de Catalunya de les categories Sub 10-12-14-16.  Entre els dos dies passaven per les pistes d’Atletisme del Sagnier gairebé 2000 atletes dels diferents clubs catalans participants en l’esdeveniment.
Cal destacar la gran actuació dels nostres atletes en les diferents proves.
L’equip masculí Sub12 va aconseguir un quart lloc a tres punts de tercer lloc, el femení va quedar en el lloc vint-i-quatre.
L’equip Sub14 masculí va obtenir un novè lloc amb 182 punts. El Sub10 masculí va aconseguir un desè lloc amb 149.5 punts i les fèmines en setè lloc amb una puntuació de 139 punts. Els nois Sub16 amb 176 punts van quedar en el lloc catorzè i les noies en el lloc vint-i-u.

Moltes felicitats a tots els atletes i donar gràcies a la gran quantitat d’auxiliars que van fer que la vetllada esportiva fos un èxit.