Campionat de Catalunya Sub16 i Campionat d’Espanya Sub-20

Posted on

-Aquest passat dissabte dia 23 en el preludi de la revetlla de Sant Joan es va celebrar a les pistes de Barberà del Vallès el Campionat de Catalunya Sub16.
Els atletes del Pratenc, Òscar Martínez en els 5000m. marxa amb una temps de 25’46» aconseguia ser Subcampió de Catalunya i Mar Buyreu en perxa amb un millor salt de 3.35m pujava al pòdium en tercer lloc.
També tenin que  destacar la gran actuació de Marc Otin en perxa masculina amb un gran salt de 2.95m, Eric López en pes 4kg realitzava un llançament de 7.93m i Miquel Oliveras en martell 4kg aconseguia un registre de 35.97m.
Felicitats a tots per aquests grans marques.

*Resultats Campionat Catalunya Sub16*

-Ara hem de dirigir-nos a la ciutat de Múrcia, on es va celebrar durant tot el cap de setmana Campionat d’Espanya Sub-20 i de Clubs 4 × 100, on Iker Vaqué aconseguia ser finalista i aconseguia un cinquè lloc en llançament de pes de 6kg amb un gran marca de 14.96 metres.

*Resultats Campionat d’Espanya Sub20 i de Clubs 4×100*