Campionat d’Espanya de clubs Màster

Posted on

-El passat dissabte dia 14 de juliol es va celebrar el Campionat d’Espanya de clubs Màster, en principi la seu principal havia de ser a Alacant, però un problema d’última hora (amb un parell de setmanes d’antelació) es movia a les pistes de la ciutat de Elx. Els nostres atletes masculins van ser durant 10 llargs minuts Campions d’Espanya, fins que una reclamació de Platges de Castelló li donava el primer lloc a ells i el Pratenc era Subcampió d’Espanya i els mantenia en primera divisió un any més. Les noies relizaban una gran competició obtenint la octaba millor plaça a la final. Molt al nostre pesar això les fa baixar a segona divisió. Moltes felicitats a tots els veterans, l propera parada el mundial màster que es realitzarà al setembre a Màlaga.

*Resultats Campionat Espanya Màster*

mastert