El grup Mail Boxes ETC El Prat renovar l’acord de patrocini amb el Pratenc Associació d’Atletisme.

Posted on

img_7575

«El grup Mail Boxes ETC El Prat ha tornat a renovar l’acord de patrocini amb el Pratenc Associació d’Atletisme. Per tercer any consecutiu, la nostra empresa aporta una quantitat econòmica per afavorir la pràctica esportiva d’una entitat amb més de 160 atletes.

Mail Boxes ETC seguirà sent patrocinador principal del Pratenc AA. El gerent del grup Mail Boxes ETC El Prat, David Pugès, ha remarcat la importància que té per a l’empresa el fet d’apostar per l’esport local:

Sempre creiem que s’ha d’ajudar a l’esport més proper que tenim a l’empresa. L’atletisme manté una llarga tradició al Prat i el més important l’Escola d’Atletisme no són els resultats, sinó tots els infants que practiquen l’atletisme en aquest club i els seus entrenadors, pares, mares i directius, que els ajuden constantment en la seva formació com a esportistes i com a persones.”

Gràcies a Mail Boxes per ajudar-nos a portar a terme el nostre projecte esportiu!!