Prèvia del Campionat de Catalunya de Relleus sub12-14-16, 5a i última Jornada Comarcal d’Atletisme Escolar i 8è Campionat del Món Màster en Pista Coberta.

Posted on

-Comencem amb el resum de les competicions d’aquest cap de setmana. En primer lloc es va celebrar a les pistes d’atletisme de la població d’Ascó la Prèvia del Campionat de Catalunya de Relleus sub12-14-16. Han passat a la final que es celebrara al Prat de Llobregat el equips formats per:

Danna Gordillo, Berta López, Alba Porcel i Jana Vila (sub14) al 4x80m. Joel Diez, Joel González, Miquel Rodriguez i Arnau Viñas (Sub14) en 4x80m. Daniela Colorado, Laia de Pablo, Leire Gómez i Ariadna López (sub12) en el 4x60m i per últim l’equip del 3x600m format per Lluc Barceló, Aleix Farreras i Adrian Quintero (sub12). Felicitar a tots els altres participants pel gran nivell donat i moltes sort als finalistes de cara a la final.

*Fotos Previa Relleus Sub12-14-16 by Miquel Merino*

Clasificacions


-També el dissabte es va celebrar la 5a i última Jornada Comarcal d’Atletisme Escolar que es va organitzar al Prat de Llobregat.

*Pendent dels resultats.*


-Des del 24 al 30 de març a la Ciutat de Torun (Polònia) s’ha organitzat el 8è Campionat del Món Màster en Pista Coberta. Hem de felicitar els nostres dos atletes internacionals veterans per la gran actuació realitzada en aquest campionat. La Carmen García Frontons ha aconseguit en la seva participacion Or en els 3000m marxa, Plata als 10km marxa i un altre Or en els 10km marxa amb l’equip format per la selecció espanyola.
El Lluis Abadia era vuitè del món en els 3000m marxa, desè en els 10km. marxa i plata amb la selecció en els 10km marxa. Moltes felicitats als dos i que seguiu donant-nos més alegries com aquestes.

Clasificacions