Resultats Campionats de Catalunya sub10-12-14-16-18 i 6é Meeting Màster «Ciutat de Gavà»

Posted on

-Aquest passat cap de setmana el Pratenc Associació d’Atletisme va organitzar els Campionats de Catalunya de clubs de les categories sub10-12-14-16.
En dissabte van competir les categories sub12 i sub14. Els nois del sub12 es van quedar a les portes de les medalles amb un quart lloc i les noies en el catorzè lloc. I els sub14 els nois van quedar en un vuitè lloc i les noies en el lloc dotzè.

I diumenge li va tocar a la resta de les categories sub10 i sub-16. Els nois de Sub10 van quedar en un desè lloc i les noies en el lloc vint-i-u. I en els sub 16 els nois els disset i les noies les vint-i-dos.

Aquest any s’han presentat un total de vuit equips, gràcies al gran treball que porten realitzant els entrenadors durant tota la temporada. També hem d’agrair la gran tasca que van realitzar els voluntaris perquè tot sortís perfecte aquest cap de setmana.

*Resultats Categoria Sub10*

*Resultats Categoria Sub12*

*Resultats Categoria Sub14*

*Resultats Categoria Sub16*

WhatsApp Image 2019-05-21 at 09.31.58-D’altra banda també es va celebrar el Campionat de Catalunya Individual sub-18 a les pistes d’atletisme de Palafrugell on hem de felicitar el gran resultat que va obtenir el marxador Oscar Martínez que en els 10000m marxa que amb un registre de 51:49.53 es va proclamar Campió de Catalunya d’aquesta modalitat.

*Resultats Campionat Catalunya Sub18*

WhatsApp Image 2019-05-19 at 15.14.17-I per sisena vegada consecutiva es va celebrar el 6é Meeting Màster «Ciutat de Gavà» on els nostres veterans comencen a escalfar motors de cara al Campionat Individual Màster que tindrà lloc a Barberà del Vallès el proper dia 2 de juny. Hem de fer una menció especial al gran atleta que l’any passat ens va pegar un ensurt i el diumenge tornava a col·locar-se les sabatilles per tornar a estar en una sortida de 1500m. Enhorabona Antonio Garcia «Amancio».
I Felicitar a tots els altres veterans pels grans resultats que van aconseguir i reconèixer-los el gran sacrifici que realitzen per estar en un gran estat de forma.

*Resultats 6é Meeting Ciutat de Gavà*