4ta setmana de Casal Estiu 2019

Posted on Actualizado enn

-Acabem la 4ta setmana de Casal amb una pila de coses per explicar!!

Vam començar la setmana amb molta energia fent jocs esportius de tot tipus!!
Dimecres van venir els atletes de Sant Cugat (amb els que ja ens vam trobar la segona setmana de casal) i vam fer una Olimpíada a la platja: llargada, circuits, futbol tennis… vam fer tot tipus de proves i per acabar vam fer una bona remullada que amb la suada que portàvem ens va refrescar!
A més alguna tarda hem ajuntat grups i hem fet jocs tots junts, grans i petits, i fins i tot hi ha hagut una tarda que hem fet sessió de cine!
Divendres per acabar la setmana, hem fet una gimcana! Hi havia tot de globus amagats amb pistes a dins i els havíem d’anar trobant i punxant per aconseguir les pistes i poder arribar al final (on hem tingut una petita sorpresa)!
Ara a descansar i a agafar forces per l’última setmana!!!

drawing-camara-de-fotos-2

El pase de diapositivas requiere JavaScript.