14a Cros Solidari per a la Salut Mental

Posted on

WhatsApp Image 2019-10-20 at 16.09.53-Un any més a començat el circuit de cros comarcal escolar de l‘CEBLLOC, i com cada any el primer cros és el de 14a Cros Solidari per a la Salut Mental, que es va disputar aquest passat diumenge al Parc de la Muntanyeta (Sant Boi). En aquesta edició es posa una gra de sorra per afavorir l’educació no sexista entre els infants i a els joves. Com a novetat, aquest 2019 les curses Open Promoció (adreçades a menors d’edat d’entre 5 i 17 anys), s’han renovat, nens i nenes que tinguin la mateixa edat podran participar en els mateixes curses, a diferència d ‘anys anteriors, en quines estàven separats per sexe. Aquest any, la jornada trencarà barreres a favor de la igualtat de gènere i la inclusió social de les persones amb problemes de salut mental.

Si parlem dels nostres atletes hem de destacar l’prebenjamí de 2013 Hugo Marin que va pujar al podi en tercer lloc, i la prebenjamina de 2012 Martina Acedo arribava a meta també en tercera posició. Felicitar a tots els altres participants pels grans marques aconseguides. Ens veiem en el segon cros comarcal escolar que es disputarà a proper 26 de novembre a Can Mercader.

Clasificacions