Campionat de Catalunya de Clubs sub-16 Masculí

Posted on Actualizado enn

Vuitens al Campionat de Catalunya de Clubs sub-16 Masculí en pista coberta

L’equip masculí en categoria sub-16 va quedar vuitè al Campionat de Catalunya de Clubs en categoria sub-16 en pista coberta disputat ahir al Palau Sant Jordi de Barcelona. El conjunt pratenc va aconseguir 31 punts dels quals cal destacar les dues terceres places del Joel Díez en triple amb un millor salt de 10,46 m i de Sergi López en pes (4 kg.) amb 10,69 m. La resta de resultats van ser als següents: 8è Iker Martínez als 60 m. 7è Adriàn Muñoz als 600 m. 7è Yalal Chouati als 1.000 m. 5è Marc Casaus als 60 m tanques. 8è Oleguer Mogas a alçada. 7è Miquel Rodríguez a perxa. 4t. Joel Griñó a llargada i 7è el relleu de 4×300 m amb Joel Díez, Marc Casau, Joel Griñó i Adrian Muñoz

RESULTATS