CURSA DELTA PRAT 2021

Posted on Actualizado enn

Aquest passat diumenge es va celebrar la Cursa Delta Prat 2021, amb un format de 5 km i complint totes les protocols COVID, es van tancar inscripcions amb 800 corredors.

La sortida es va realitzar de un manera controlada, en grups de 5 corredors cada 5 segons.

Gràcies al dia tan espectacular i a la planura del circuit es va aconseguir polvoritzar el rècord masculí i femení en la distància 5 km. David Campo del Lleida UA amb una marca de 14:56 i Gemma Barrachina de l’Rios Running amb 16:24 van ser els guanyadors absoluts de la cursa.

El trofeu pels primers atletes locals arribats a meta va ser per la Sònia Giménez amb 19:44 i el Jose Manuel Pérez amb un temps de 16:33. Que aconseguien així el premi d un àpat per a dues persones otorgat pel restaurant pratenc K-Chopo

CLASSIFICACIONS 2021

Cursa Delta Prat 2021 – Fotos F. Serrano

Cursa Delta Prat 2021 – Fotos F. Vecino