Resum Cursa Bombers, Mitja de Menorca i Cx Manresa.

Posted on

-Aquest diumenge  es va celebrar la 18a edició de la Cursa dels Bombers. Complint aquesta edició la majoria d’edat, és una de les cursa que més agrada als corredors per la rapidesa del circuit que transcorre pels mítics carrers de Barcelona.

Per part dels nostres atletes més d’una desena d’ells van participar, a continuació un petit resum dels seus temps.

*RESULTATS CHAMPIONCHIP*

*FOTOS BY CARLOS SANCHEZ*

*FOTOS 1 BY JJ. VICO*

*FOTOS 2 BY JJ. VICO*

-També hem de parlar d’Antonio Godoy que ha participat en la  XVI Mitja Marató Illa de Menorca, que per cinquena vegada consecutiva aconsegueix pujar al pòdium d’aquesta prova .És aquesta ocasió va obtenir la tercera plaça amb un temps de 1h17’02.

38b37a64-ca6c-4ecb-bddc-165e54233994

*RESULTATS Mitja Marató Illa de Menorca*

-I per últim parlarem de la CX 10km Urbans de Manresa, on en la seva 13a edició van participar Antonio Garcia Ramos amb un temps de 41:32s i quart de la seva categoria i Assumpta Cots Corral amb 46:10s i cinquena de la seva categoria.

 

*RESULTATS CX 10km Manresa*