53e CROS ESCOLAR DE CORNELLÀ DE LLOBREGAT

Posted on Actualizado enn

cartell-2n-cros-comarcal-escolar-cornella-ll-29-10-16-El dissabte al matí es va celebrar 53e CROS ESCOLAR DE CORNELLÀ DE LLOBREGAT I 2n CROS COMARCAL DELS JJEE. Una de les proves mítiques on els atletes més joves del Pratenc no podien faltar. Es van aconseguir diversos pòdiums i molt bons llocs. A continuació un petit resum del que va esdevenir la prova, com hi ha mes de 70 nens només destacarem als 8 primers, després penjarem les classificacions senceres, moltes gràcies.

  • 1 Lloc     JAN BUYREU ALIAS (Ben Mas)
  • 2 Lloc    DANIELA COLORADO FERNÁNDEZ(Preb Fem)
  • 4 Lloc    LARA VIRTUS MARTÍN(Cat Fem)
  • 4 Lloc    EMMA JUAN GRÀCIA (Inf Fem)
  • 7 Lloc    JOEL DIEZ MAROTO (Ben Mas)
  • 7 Lloc    ARIADNA LÓPEZ ROLDÁN (Ben Fem)

*CLASSIFICACIONS COMPLETES*

*FOTOGRAFIES BY ENTRENADORS*