54è CROS ESCOLAR DE CORNELLÀ DE LLOBREGAT

Posted on Actualizado enn

WhatsApp Image 2017-10-22 at 22.05.21.jpeg-El passat dissabte es va celebrar al Parc de Can Mercader (Cornellà de Llobregat) el primer cros escolar que organitza el Consell Esportiu del Baix Llobregat (@cebllob.org ).

Més d’una cinquantena d’atletes de diferents categories van participar, on destacarem el primer lloc de la participant més jove Ivet López, el tercer lloc de l’aleví Marcel Espigares i els quarts llocs del juvenil Guillem Borràs i la benjamina Ariadna López. I felicitar a tots els altres atletes per la seva participació i els seus bons llocs aconseguits.

Y recordar-vos que el proper diumenge 22 de octubre tindrà lloc al Parc de la Muntanyeta de Sant Boi de Llobregat el segon cros que organitza el consell esportiu

*Resultats 1er Cros Escolar «PARC DE CAN MERCADER»*

*Fotos Flickr Pratenc Entrenadors*

clasificiaon can mercader