12è Cros Solidari per la Salut Mental i 2n Cros Cormarcal Escolar.

Posted on

-Aquest passat diumenge es va celebrar el 12è Cros Solidari per la Salut Mental i 2n Cros Cormarcal Escolar. A les 10 del matí al Parc de la Muntanyeta (Sant Boi), es donava el tret de sortida a un total de set distàncies diferents repartides entre totes les categories. En aquesta ocasió cal destacar els cinquens llocs d’Ariadna López (Ben), Marc Otín (Cad) i Miguel Rodríguez (Ale), el setè lloc de Leyre Moya (Ale) i el vuitè lloc de Berta López(Ale). En la prova més llarga la de 8km, van pujar al pòdium Óscar Alberich quedant en segon lloc de la categoria Veterà A i Antonio García tercer en la categoria Veterà C.
Felicitats a tots per participar i gaudir d’aquest matinada atlètica.

*Resultats Totes Competicions*

*Fotos Flickr Pratenc Cros Parc Muntañeta*

 

«Pròxim Cros 5 de novembre al Parc Torreblanca de Sant Just Desvern»