3r Cros Comarcal Escolar i IV Volta Solidària de Sant Just Desvern.

Posted on Actualizado enn

Cartell-X-Cros-Torreblanca.jpg-Aquest passat diumenge, mentre els més gran competien o col·laboraven de voluntaris a la Mitja Marató de l’Prat, els més petits també tenien competició, el 3r Cros Comarcal Escolar i IV Volta Solidària de Sant Just Desvern. A partir de les 10:45 al Parc Torreblanca s’anaven donant sortida a les diferents categories. Sis distàncies diferents que anaven de la cursa més curta 400m (Volta solidària) als 2500m on competien els juvenils.

Més de setanta atletes de l’escola van participar repartits entre les diferents categories i distàncies. Cal destacar el segon lloc d’Ivet López (edu.inf.), els dos tercers de Guillem Borràs (Juv) i Lluc Barceló (Ben), el quart de la Berta López (Ale.), els dos cinquens llocs de Gerard Rafael ( Ale) i Ariana López (Ben), el sisè de la Laia de Pablo (Ben), els dos setens de Matias Allegroni (Cad) i Miguel Rodríguez (Ale) i les tres dècimes places del Joel Griño (Ale), Leyre Moya (Ale ) i Carla Severri (Edu. Inf.)

*Classificacions Cros Sant Just*

*Fotos dels Entrenadors*

38206835462_09449440ab_o.jpg