Resum Previa Campionat de Catalunya de Relleus i 3r Gran Premi de Marxa de Sant Cugat

Posted on

-Després l ‘aturada de competicions d’aquests dies festius, el dissabte es va celebrar la prèvia Campionat de Catalunya de Relleus de les categories Sub12-14-16. El lloc de l’esdeveniment van ser les pistes d’atletisme de Vic on el Pratenc presentava un total de divuit equips entre diferents categories i sexe.

Els equips que s’han qualificat per participar a la final que tindrà lloc el proper dia 21 d’abril a l’Estadi Camp Clar (Tarragona) són:

  • Sub12 (4x60m  Lluc Barcelo Sales – Joel Diez Maroto – Miquel Rodriguez Sabater – Arnau Viñas Recio (35.28).
  • Sub12 (3x600m) Yalal Chouati El Khaouat – Joel Diez Maroto- Miquel Rodriguez Sabater (5:57.07).

*Resultats Previa Campionat Catalunya Relleus*

*Fotos Campionat de Catalunya de Relleus by Miquel Merino*

-També aquest mateix dia es va celebrar 3r Gran Premi de Marxa de Sant Cugat en pista. On Óscar Martínez en categoria Sub16 aconseguia un tercer lloc en els 3000m marxa amb un temps de 15:54.7. També Marcel Espigares acabava la seva carrera en cinquè lloc en Sub14 i mateixa distància amb un temps de 21:28.8.

* Resultats 3r Gran Premi de Marxa de Sant Cugat*