Resum Competicions Aire Lliure, Previa Relleus Sub10, 6a Jornada Control i 1a Jornada Campionat de Catalunya de Clubs.

Posted on

-Aquest cap de setmana es van celebrar un munt de competicions, començarem amb les que es van celebrar el dissabte, que per cert va ser un dia passat per aigua.

Els benjamins disputaven la jornada prèvia al Campionat de Catalunya de relleus a les pistes de Santa Coloma Antoni Amoros. Tot i la pluja als més petits no van tenir problemes a competir. Dels quatre equips presentats per al 4x60m s’ha classificat dos per disputar les semis el proper cap de setmana a les pistes d’atletisme de Tarragona. El masculí format per Alejandro Colomino, Marcos González, David Otín i Ferran Ruíz. I el Femení amb les corredores Elvira Domínguez, Itziar Cortés, Paula Marín i Daniela Colorado. Moltes felicitats a tots i agrair als pares i entrenadors la paciència que vau tenir.

*Resultats Campionat de Catalunya de Relleus Sub10 (Jornada prèvia)*


-Durant el matí també es va celebrar a les mateixes pistes la a la 6 jornada del Control Sub10-12-14.
Cal destacar els temps realitzats per Manel Orriols (Sub10) en els 60m amb una marca de 9.6s. Miquel Covelo (Sub14) 10.8 s en els 80m. Silvia Ruíz (sub14) 11.4s en la mateixa prova. Jalal Chouati (Sub12) 1: 55.2s en els 800m, Gerard Rafael (Sub14) 3: 34.4s en els 1000m i Leyre Moya (Sub14) 3: 44.1s en els 1000m de la categoria femenina. També hem de parlar dels participants en els concursos, Jianna Piquè (Sub14) i els seus 4.31m en llargada, Joel Deu (Sub12) 1.20m en alçada, Joel Viera (Sub12) 14.38m en disc i Joan Busquets (Sub14) 18.25m en javelina.

*Resultats Control Sub10-12-14 (6a Jornada)*


-El diumenge es va celebrar la 1a jornada Campionat de Catalunya de Clubs grup D, on competíem amb l’AA Catalunya, ISS – L’Hospitalet, U.Colomenca At, Barcelona At,    CE Universitari i UGE Badalona.

La primera jornada l’organitzava el Barcelona Atletisme amb l’ajuda del Pratenc en les nostres pistes.
En aquesta primera jornada vam aconseguir un total de 20.024 punts quedant en el lloc quinzè de la general. La segona jornada se celebrarà el proper dia 21 a la tarda, a les pistes de l’ISS L’Hospitalet.

*Resultats 1a Jornada Campionat de Catalunya de Clubs – Grup D-*

*Fotos Flickr Pratenc*

liga 1.jpg